Soulsville!

Misschien was het je al wel opgevallen; ik ben een nieuw avontuur aangegaan. Soulsville is het allernieuwste project wat ik samen met 9 andere muzikanten ben begonnen. En hoewel we pas een paar maanden geleden voor het eerst kennis maakten met elkaar, maken we een vliegende start!
Ons eerste optreden zit er inmiddels op en vond plaats bij poppodium De Vorstin in Hilversum. De perfecte locatie om voor het eerst met een nieuw concept naar buien te treden.

Inmiddels groeit de lijst met aankomende optredens aanzienlijk, vandaar dat ik de ‘Gigs’ sectie op de website van een behoorlijke update heb voorzien. We zijn nog druk bezig om een aantal nieuwe optredens aan de lijst toe te voegen, dus houd deze website of natuurlijk die van de band (http://www.soulsville.nl) maar goed in de gaten. Dit wil je live meemaken!
Soulsville staat namelijk voor talent voor 11, libido in overvloed en de zelfverzekerdheid van een Amerikaanse presidentskandidaat. Ik ben dan ook apetrots dat ik als frontman voor deze band mag fungeren! Samen dendert dit tienkoppige collectief, inclusief een maar liefst vijf man tellende blazerssectie, vol bravoure door het land met een loeihete stamppot van dampende rock en rhythm & blues, met als eigen handtekening die vet tetterende trompetten en sapcentrifugerende saxofoons. Een combinatie waarvan je mojo onverbiddelijk gaat gloeien. Om alvast een idee te geven hoe die loeihete stamppot gaat smaken moet je denken in de mix van stijl richting Johnny Lang, Delbert McClinton,Joe Bonamassa, Paulo Mendonca, JJ Grey & Mofro, Delta Saints, Lenny Kravitz, Southside Johnny, Ben Harper e.a.

Denk je dat je er klaar voor bent? Dan zie ik je hopelijk bij onze optredens!

Groetjes,

Chris

You may also like...