Huiskamerconcerten

Het zou heel goed kunnen dat je binnenkort iets te vieren hebt. Bijvoorbeeld omdat je net een huis hebt gekocht, je een nieuwe baan hebt gevonden of omdat je het nodig vindt om de verjaardag van je kat groots te vieren. Ach, wie weet heb je gewoon zin om een feestje te geven omdat dat nu eenmaal zo ontzettend gezellig is! Dat is toch reden genoeg?
Oké, dus dat feestje komt er. Dat is inmiddels wel duidelijk. Maar hoe ga je er dan voor zorgen dat het een avond wordt waar je vrienden en familie je nog vaak aan zullen herinneren?  Nou, met een huiskamerconcert bijvoorbeeld!
Wat houdt dat dan precies in, zo’n huiskamerconcert? Nou, dat betekent dat ik samen met een gitarist bij jou thuis kom om een akoestisch optreden te geven. Dus we nemen geen snoeren, geen microfoons of versterkers mee. Maar geven unplugged, een intiem concert bij jou in de woonkamer waarin ik vertel over de verhalen achter mijn liedjes, aangevuld met verschillende anekdotes. Uiteraard laat ik (wanneer de onbedwingbare behoefte aanwezig is) meer dan genoeg ruimte tot meezingen.
Zijn er verder nog dingen waar je rekening mee moet houden? Nou, eigenlijk niet. Een huiskamerconcert is niet voor niets een trend die al een tijdje erg populair is. Het is een betaalbare manier om je favoriete artiest van dichtbij mee te maken. Bovendien is het geschikt voor allerlei soorten feestjes. Of je nu een surprise party geeft, jarig bent, een bruiloft viert of een tuinfeest organiseert, een huiskamerconcert is altijd een fijne toevoeging. Het zou zomaar een onvergetelijke ervaring kunnen worden voor jou en de bezoekers van je feest. 
Maar goed, ik kan wel zeggen dat het allemaal zo leuk is. Maar uiteindelijk werk het het beste wanneer je zelf even kunt luisteren naar hoe dat dan gaat klinken. Dat kan via deze link:
Mocht je naar aanleiding van het bovenstaande benieuwd zijn geworden naar de voorwaarden omtrent het boeken van een huiskamerconcert, dan kan je me vrijblijvend een mailtje sturen viahuiskamerconcert@chrishordijkmusic.nl. Wie weet zien we elkaar binnenkort bij jou in de huiskamer!

Groetjes,

Chris

You may also like...

2

  1. Chris en Bas hebben jl. zaterdag bij mij thuis een huiskamerconcert gedaan en het was echt te gek. Ondanks dat Chris verkouden was waardoor zijn soud zo mogelijk nog authentieker wordt, weten deze 2 rasmuziekanten het publiek (van jong tot oud) vanaf de 1e noot te boeien met prachtig eigen werk en mooie covers. Ik kan iedereen dan ook aanraden om deze boys een keer te boeken, ik garandeer je dat je gasten er niet over uitgepraat zullen raken. Bedankt jongens en tot een volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.